2019-03-29 05:24:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem szabad ennyire félvállról vennie a dolgokat

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr ma előre indul. Most felhalmozódnak a szaladgálással egybekötött teendői. Vigyáznia kell, hogy ne legyen túl szoros a napirendje, és hagyjon elegendő időt mindenre. Este kortyolgasson el egy csésze nyugtató teát!

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygóállások az otthona, a szűkebb családja körében generálhatnak feszültséget. Bátran, de ne ingerülten mondja ki, hogy mi zavarja.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma adottak a feltételek a hosszú távú tervek előkészítésére. Sokat nyerhet azon, ha önzetlenül viselkedik, és mások érdekeit legalább annyira figyelembe veszi, mint a sajátját. A baráti kapcsolatait illetően fontos felismerésre jut majd.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr végre előre indul. Egy csendes beszélgetés új lehetőségeket nyit meg az ön számára. Előfordulhat, hogy túlóráznia kell, vagy hazaviszi a munkája egy részét. Legyen kitartó!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elsimulnak a konfliktusok a párkapcsolatában és a munkahelyén egyaránt. A csillagállások valamilyen váltást, változást jeleznek, ám ezek viták nélkül fognak lezajlani. A bolygók növelik a szerelem esélyeit a következő napokban.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bakban jár. Ha tartózkodik az arroganciától, akkor a mai nap igen termékennyé és sikeressé válhat. Figyeljen a részletekre! Apró gesztusokkal most elnyerheti valaki jóindulatát, ami később igen kedvező lehet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha esetleg tartós konfliktusa van a párjával, akkor ez egy jó nap lehet arra, hogy tisztázzák ezeket. Jobb is, ha elássák a csatabárdot, mert adódhat néhány új probléma, amin közös erővel kell dolgozniuk.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rendezze ma az anyagi ügyeit, nézze át a csekkeket, ellenőrizze a bankkivonatait. Sajnos előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetésben lesz része, talán elfeledkezett valamiről. Ne essen kétségbe, mert valaki fel fogja ajánlani a segítségét önnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha pénzt fektet be egy ígéretes tervbe, az most valódi eredményt hozhat. Nyugodtan vállalhat egy kis kockázatot! Ha jót tesz másokkal, annak sokszorosát kaphatja vissza. A magánéletében is szerencsés fordulat várható.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Adódhat egy meglepő fordulat a hivatása területén. Bízzon az ösztöneiben! Hajlik most arra, hogy megfeledkezzen a kötelességeiről. Ez azonban most komoly problémákhoz vezethet, nem szabad ennyire félvállról vennie a dolgokat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most nagyon tisztán és egyértelműen, sőt mi több, diplomatikusan tud fogalmazni. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, a párját is. Olyannyira, hogy akár az összeköltözés és családalapítás tervezéséig is eljuthatnak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A párjának egy családtagja sok bosszúságot okoz önnek. Talán olyasmibe is beleszól, ami igazán nem tartozik rá. Ez egy jó alkalom arra, hogy megtanuljon nemet mondani. Ha meghúzza a határokat, azzal megvédheti magát, így senki sem tudja önt kihasználni, vagy manipulálni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: